lördag 1 juni 2013

Kvällens utflyktsmål

 





 
Något skall man ju göra en dag när vädret är tristare också. Ikväll satte vi oss i bilen och styrde mot Bergö. Barnen var exalterade redan på vägen dit på grund av vetskapen att vi skulle köra färja. Och Bergö bjöd ju på så mycket mer också, där fanns fårflockar nästan överallt längs med vägen och vi var nyfikna på dem, men också de på oss. Nere vid simstranden klättrade och kissade vi (på en toalett). Myggen var aggressiva så det blev inte så lång stund utanför bilen. Vi avslutade med kvällsmål på "Skäribaren". Goda hamburgare och trevlig stämning, barnen till och med rockade loss på golvet till några Bon Jovi låtar. Rekommenderar alla att ta en tur till Bergö någon gång ibland, det är en verkligt fin ö.

2 kommentarer:

  1. Kul med utflykt!! Man behöver ju inte åka så långt för att det ska vara spännande för de små... Tror att Bergö står ganska högt på vår lista också, gissar att L skulle gilla färjan.

    SvaraRadera
  2. Här tjatas det också om att få åka med färjan, tror faktiskt att vi ska ta en sväng med den idag och göra en liten utflykt. Bra att ha gratisnöjen på nära håll :)

    SvaraRadera