lördag 12 augusti 2017

When dreams come true

Om nu någon lyckats missa vad som hände i Harrström igår kväll och vem som var på besök så måste jag ju informera er. Gladiatorn Peter Pansar Blaha kom till Harrström och vår aktivitetspark för att brottas med barn, skriva autografer och låta sig fotograferas och filmas. Förutom Pansar hade vi också Hopsis med hoppborg, rutschkana och trampolin på plats för att hålla alla sysselsatta hela kvällen. Vädret visade sig från sin bästa sida och barn, unga, föräldrar och mor- och farföräldrar strömmade till i en strid ström. Härlig karnevalstämning i våra lilla by! 
När vi sent om sider hittade hem efter att ha njutit så länge vi kunde och sedan röjt undan det mesta kunde man lugna sig och ta sig tid tillsammans med barnen att reflektera över kvällens happening. 
Det var nämligen hemma hos oss i vår tv-soffa framför Gladiatorerna för kanske ungefär två år sedan som tankarna om Pansar till Harrström fick sin början. Vi i familjen har sett honom och imponerats, tyckt att han varit cool och skrämmande på samma gång. Jag slängde väl ur mig tänk om vi kunde få honom till Harrström och parken. Och där var ett frö sått. 

Nu två år senare kan vi bara konstatera vår dröm blev verklighet, ingenting är omöjligt. Med rätt små medel, stort engagemang, samarbete och mycket vilja kan man även som liten förening och liten by fixa häftiga evenemang och få kändisar på besök. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar