fredag 13 juli 2012

Nöjd och belåten

Väntan är över, resan är förbi och det har varit så bra! Kolmården är nog en upplevelse i stora mått för både stora och små. Två dagar har vi strövat bland alla möjliga och omöjliga djur som poserat alldeles framför våra ögon. Lekmöjligheterna med gungor, klätterställningar, rutschbanor och en hel del annat har varit oändliga för våra 3-åringar. Matserveringar och godsaker har lockat på oss kring varje hörn. Delfinshowen och safari med linbana var höjdarna enligt mig, men allt har varit bra. Vid delfinshowen var till och med Tilde helt med och hoppade och dansade i min famn i takt med delfinerna.

Sen att vi fått stå ut med ett och annat utbrott på grund av trötthet, sockerrusch eller allmänt 3-års trots är inte hela världen när man ändå slipper undan vardaglig matlagning, tvättning och plockande hemma.

Gårdagen blev en heldag på Djurgården i solskenet. Vi åkte Djurgårdsfärjan,  besökte Junibacken, solade i parken, strövade, åt och drack.











Nu hemma igen och det är också skönt, men semesterfeelisen sitter ännu i... så nu sitter jag med vinglaset igen och funderar på vad vi skall hitta på imorgon.

4 kommentarer:

  1. Låter som ett bra besöksmål. Vi valde Eskilstuna och Parken Zoo istället, riktigt,riktigt bra, men vi saknade elefanterna. Hoppas semesterkänslan håller i sig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Semesterkänslan är ännu kvar! Det här är toppen!

      Radera
  2. Roligt att ni hade en toppenresa! Lite miljöombyte är alltid bra emellanåt :o) Ta vara på resten av sommaren allt vad ni hinner! Oj, vad den rusar fram.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Njuter var dag! Tror jag äntligen fattat hur man njuter på riktigt! :) Och jaa, tiden rusar för fort just nu!

      Radera