torsdag 20 juli 2017

Bröllopsdagsutflykt


Paret på bilden ovan firade 10 år som gifta 14 juli 2017. Sen får man lägga ytterligare sju år till för att  komma tillbaka till sommaren när allting började. Jag minns ju ännu så väl blickarna som utbyttes då, blygt, trevande men nyfiket. Smsen som fick magen att dra ihop sig och hjärtat att snörpa sig. Spännande tider. 

Sen dess har det ju hunnit rinna en del vatten under broarna kan man säga och som barnen konstaterade så har både han och jag mindre hår på huvudet nu än då. Alltså har vi tydligen inte bara fått gråa hår utan även rivit en del hår under åren.
Det är fortfarande rätt spännande tider, men det är mera de två små avkommorna som bidrar med spänning och hjärtsnörp i vardagen nuförtiden. Lindrig hjärnskakning den här veckan...

Utflyktsmålet för att uppmärksamma de gemensamma åren blev västerut till Umeå. Vi fick en solig lördag i Umeå, med bad, promenader och god mat. Det nyöppnade badhuset Navet i Umeå var till vår allas stora belåtenhet. Särskilt när båda barnen nu faktiskt också kan och vågar simma och ta sig an utmaningarna som bjöds. Vi rutschade, hoppade, klättrade, plaskade och bubblade på det varma näst intill folktomma fina badhuset. Promenad på stan med mat, glass och lite vackra stadsmiljöer hann vi också med.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar