lördag 7 mars 2015

Några dagar i Vuokatti

Tänkte sammanfatta lite från våra lediga dagar i den lite mer nordöstra delen av landet. Efter en hel del kilometer bakom oss så mötte vi lite mer snö och även något mer kuperat landskap än vi har här hemma. Med ett badhotell som bas för expeditionen så har bassängerna utnyttjats varje dag av vår vistelse och simhuden har nästan börjat växa mellan fingrar och tår.


Trots att vintern var betydligt längre på väg mot vår än vad jag trodde även i Vuokatti så blev det ändå två dagar i slalombacken och några utforskande turer i spåren för Michael. Med fyra barn under 6 år så var det mest i barnbackarna vi höll oss. Men åtta av åtta i sällskapet testade att stå på skidor och ta sig ner för både små och stora backar. Det är så roligt att se på barnen och hur deras färdigheter växer framför ögonen på en. 

Ett annat av de mer omtalade och efterlängtade besöksmålen för resan var världens största Angry Birds-aktivitetspark inomhus, närmare bestämt 8700 kvadratmeter. Och där möttes vi av mäktiga klätterställningar, många olika möjligheter att utöva olika sporter, studsmattor, linbanor m.m. Timmarna gick, svetten lackade och roligt hade vi, både liten och stor.

En resa fylld med aktiviteter och mycket kompishäng! Skoj!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar