tisdag 16 januari 2018

Bildbomd från kryssningshelg

Jag och mannen åkte senaste helg i väg på kryssning i alldeles vuxet sällskap. Pälsfarmarföreningen stod som arrangör och jag fick följa med. Tidig start på fredagmorgon mot Helsingfors och Saga Furs. De flesta av damerna i bussen passade under tiden männen inspekterade skinnsorteringen att besöka det blågula varuhuset. Åtminstone jag som inte skulle ha något, gjorde ändå av med någon hundralapp.  
På båten på kvällen blev det god mat och goda drinkar. Under nattens sena timmar dansades det också en hel del på båten. Det sköna med dessa Helsingforskryssningar är ju absolut tidtabellen, vi kom ombord kl. 17 och anlände till Stockholm kl.10 följande morgon. Hytten hade vi till vårt förfogande under hela kryssningen vilket också var väldigt skönt. 


I Stockholm mötte vi upp med syster och Marco som passade på att komma in till huvudstaden för att hänga med oss några timmar. Det var skoj, vi strövade och bongade sevärdheter, shoppade lite och åt en god lång buffélunch tillsammans. 
 Riksdagshuset
 Kungliga dramatiska teatern
 Kungsträdgårdens isbana
 SlottetHötorgets dofter och ögongodis gjorde oss hungriga.


Buffén vi hittade var verkligen rejäl och bjöd på starka välsmakande rätter!


Sveriges största Desigual affär var så färgsprakande och spännande att jag mest uttryckte förundran över alla vackra, ovanliga plagg.

Det blev dock ingen shoppingpåse från Desigual denna gång, men istället från fina NoaNoa.

På hemvägen mötte vi på Ville Viking som påminde oss om de små där hemma som också så gärna skulle velat vara med. Men någon gång ibland är det också skönt och nödvändigt att känna lite av det där, vem vi var tillsammans utan barn?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar