tisdag 15 maj 2012

Hon som också bor hos oss

Joo, Tilde hänger nog med oss alla dagar, men det är precis det hon gör, hänger med oss! Den äldre är ju nog den som kräver uppmärksamhet, fokus och engagemang mest hela tiden. Med Wilmer i knutarna är det inte många lugna, tysta stunder utan det är fart och fläng med hög volym mest hela tiden och det är väl just det som underhåller lilltjejen också.

Ett stort steg i den lilla världen var när hon igår svängde från rygg till mage helt själv för första gången och nu har hon fattat galoppen. Ännu trivs hon inte så bra i magläge, men när nyfikenheten tar över och mamma strategiskt har placerat ut intressanta färggranna grejer vid sidan om, så då svänger man nog över på magen iallafall.

Idag fick vi ett paket på posten med lite nytt till flera av oss här i huset, men orsaken till beställningen var nog att Tilde behövde få en ny halare som också tål lite vind när hon vill börja vara mera uppe i famnen eller bärselen när man är utomhus. Så här glad blev hon när hon fick prova sin nya halare.


Måste också berätta att hon är så kul när hon skall gå och lägga sig till natten. Först kan hon grina och gny lite medan hon ännu är i famnen och verkar så trött så. Men när man sätter ner henne i hennes säng så smäller hon av ett glädjetjut när hon får syn på sina fiskar och då kan hon ligga där och prata på med dem i säkert en halvtimme innan hon till slut somnar helt av sig själv. Väldigt bekvämt för oss.


God natt, min skatt!2 kommentarer:

  1. haha vad härligt ;) sött! så kul när man ser att dom gillar speciella saker! dom håller på (och ÄR) en egen individ (=

    SvaraRadera