torsdag 11 oktober 2012

Loppisglädjen

 
Några tröjor till Wilmer, en finklänning till Tilde, en bilkudde att sätta i paketbilen och en Pippi-film. Mest nöjd är jag nog ändå över skridskorna som redan testats ett par varv kring soffbordet och de små Kavat-vinterskorna som antagligen kommer att få betjäna Tildes första steg på egen hand ute i snön.
 
Det är en förunderlig iver och stämning när folk strömmar in i lokalen och rotar och snokar bland alla prylar, mojänger och klädesplagg som trängs på borden och stängerna. Tänk så mycket saker som folk fört dit och tänk så mycket som redan hittat nya nöjda ägare. Det i sig är ganska fantastiskt. Ännu har ni gott om tid att komma och botansiera vidare, loppiset i Harrström är öppet fredag kl.18-20, lördag och söndag kl. 11-16. Imorgonkväll kommer också barnklädesmärket Blingo finnas på plats och visa upp sig! 

2 kommentarer:

  1. Jag kom också hem med en rejäl hög fina böcker, som ska skänka mig många sköna stunder :o) Lillan köpte en prinsess-väckarklocka, så den torde ringa snart... Mycket spännande! :o)

    SvaraRadera
  2. Vilken start! Som sagt, jag är ingen gammal loppisräv, men gårkvällen måste ju ändå räknas som väääldigt lyckad på alla sätt och vis. Roligt! :-)

    SvaraRadera