måndag 15 oktober 2012

Blå himmel, sol och en idé

 
Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter ju det gamla välbekanta ordspråket och så är det väl nog också. Idag har himlen varit blå och solen kikat fram nästan hela dagen. Det har varit kyligt i luften och uppfriskande som bara höst kan vara, ganska så härligt enligt mig. Tilde och jag tog en promenad genom byn i solen och hade med kameran för en gångs skull.

 
I ån är vattnet högt som bara den efter allt regnande. Vattnet forsade och dånade när vi stod på stenbron en stund och såg på vattenmassorna som kommer ur skog och mark. Även grundvattnet har kommit i kontakt med allt detta ytvatten så nu är vi tvungna att koka allt vatten som skall drickas eller användas i matlagningen. Det finns e-koli bakterier i Korsnäsvattnet. Kokade 10 liter igår och har kokat 10 liter idag.

 
Några moln började visa sig nu på eftermiddagen. Tilde har fått en blomvas i huvudet idag så nu har också hennes karriär med bulor och blåmärken inletts. Detta var den första och släktas hon alls på sin bror så lär det bli många fler. Annat tråkigt är att min telefon med pekskärm föll i golvet igår och är därefter obrukbar med spruken skärm. Vet inte alls om det är värt att byta skärm eller köpa ny? Eller kanske återgå till gamla hederliga Nokian som legat i byrålådan ett tag.

 
Jag och en vagnskugga.

 
Är nöjd och glad över det avslutade loppiset vårt. Sålde över 50 artiklar så det känns riktigt skönt. Lite mindre att förvara helt enkelt. Dagens promenad gav upphov till en idé! Skall låta fantasin flöda fritt nu ett tag... bara öppna sinnen och se möjligheter...

4 kommentarer:

  1. Låt fantasin flöda! Tänk om man skulle våga ta sig an nåt riktigt kreativt projekt, kanske litet pengar i kistan..men mycket livskvalitet. /C

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är ju det där med att våga som är svårast! ;)

      Radera
  2. Men oj, vilken cliffhanger! Nu blev man allt nyfiken... ;-)

    SvaraRadera